Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Πέρσα Σούκα Η εξαφάνιση της Τυχερόπιτας

Το ρολόι ξεκίνησε να χτυπάει δυνατά σημαίνοντας μεσάνυχτα. Νταν, νταν, νταν…
Τότε, στο δωδέκατο χτύπημα, ακούστηκε από τα υπόγεια της κουζίνας Γκουρμέ
μια απελπισμένη κραυγή: «Aααχ, συμφορά! Πωπώ τι πάθαμε!» 

Όπως ήταν φυσικό, όλο το παλάτι σηκώθηκε στο πόδι. 
Ποιός ήταν αυτός που φώναζε έτσι; Τι να ’χε συμβεί μέσα στη νύχτα;
Τα νέα μαθεύτηκαν γρήγορα από στόμα σε στόμα. Κάποιος είχε κλέψει την Τυχερόπιτα των Μαγισέφ κι αυτό θα τους έφερνε μεγάλη κακοτυχία.
Η βασίλισσα Μπεσαμέλα χωρίς να χάσει καιρό καλεί τον διάσημο ερευνητή Σοκολατίν Μπαλάντες να αναλάβει την δύσκολη αυτή υπόθεση. Η τύχη των Μαγισέφ, των καλύτερων μάγων της μαγειρικής βρίσκεται στα χέρια του.
Άραγε θα καταφέρει να λύσει το μυστήριο;

Η εξαφάνιση της Τυχερόπιτας είναι ένα πρωτότυπο παιδικό μυθιστόρημα με  μοντέρνα γραφή και αστυνομική δράση με ένταση και συνεχείς ανατροπές. Ένα βιβλίο που κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον των αναγνωστών από την πρώτη μέχρι την τελευταία σελίδα.

Για παιδιά από 7 έως 9 χρονών.

Βιογραφικό:
Η Πέρσα Σούκα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Κατάγεται από την Άρτα και είναι κόρη του μουσικοσυνθέτη Τάκη Σούκα. Σπούδασε πιάνο και φωνητική στο Ελληνικό Ωδείο και είναι απόφοιτος της δραματικής σχολής Αθηνών Γιώργου Θεοδοσιάδη. Έχει εργαστεί στην τηλεόραση παρουσιάζοντας τις Μουσικές συναντήσεις στη ΝΕΤ και παίζοντας σε δραματικές σειρές στον ANT1 και στην ET1. Τραγούδησε σε διάφορες μουσικές σκηνές και κυκλοφόρησε το πρώτο της CD Μ’ ένα ονειροπλάνο σε δικούς της στίχους και μουσική. Στον τελευταίο δίσκο του Στέλιου Καζαντζίδη Τραγουδώ συμμετείχε γράφοντας στίχους στο τραγούδι «Σήμερα». Έπαιξε στο Εθνικό Θέατρο, στην Ιφιγένεια εν Αυλίδι, σε σκηνοθεσία Κώστα Τσιάνου. Συμμετείχε στο CD Αψέντι ερμηνεύοντας δύο τραγούδια.
Το 2006 κυκλοφόρησε το πρώτο της νεανικό μυθιστόρημα με τίτλο Musicarton – Ο Ρωμανός και το μυστήριο της Ονειρίας από τις εκδόσεις Ηλιοτρόπιο.


Μυθιστόρημα για παιδιά από 7 έως 9 χρονών
Εικονογράφηση: Στάθης Πετρόπουλος
Σελ.:123, τιμή: 10 ευρώ (με ΦΠΑ)
ISBN: 978-960-6893-20-9

ΕΚΔΟΣΕΙΣ GEMA: Σπευσίππου 1, 106 75 Αθήνα,τηλ.: 210- 7258350, fax: 210- 7222072, e-mail: info@gemapublicatios.gr, www.gemapublications.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...