Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Ισίδωρος Ιωάν. Καρδερίνης: Οι διεφθαρμένοι

Κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Ιωλκός το εξαιρετικά ενδιαφέρον και επίκαιρο μυθιστόρημα του οικονομολόγου Ισίδωρου Ιωάν. Καρδερίνη με τίτλο «Οι διεφθαρμένοι».

Ο Φοίβος Γουναρόπουλος, γόνος μιας φτωχής εργατικής οικογένειας, που κατοικεί στο Πέραμα Αττικής καταφέρνει με μύριες δυσκολίες να σπουδάσει και να εξελιχθεί σε ένα διάσημο διαπρεπή δικηγόρο.

Η φιλοδοξία που αποτελεί ισχυρό στοιχείο της προσωπικότητάς του τον οδηγεί στην πολιτική. Έτσι κατέρχεται υποψήφιος βουλευτής στην εκλογική περιφέρεια του Πειραιά με το πολιτικό κόμμα «Διαφάνεια» και εκλέγεται με τη δεύτερη προσπάθεια.

Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας και πρόεδρος του κόμματος Αλέξανδρος Κομνηνός, εκτιμώντας την εξαίρετη πολιτική, επαγγελματική και επιστημονική του πορεία τον ορίζει, στην πρώτη του κυβέρνηση, υφυπουργό Δικαιοσύνης. Ένα χρόνο μετά με τον ανασχηματισμό αναβαθμίζεται σε υπουργός Δημοσίων Έργων, θέση που διατηρεί για δυο χρόνια. Μετά τις πρόωρες εθνικές εκλογές τοποθετείται υπουργός Εργασίας…

«Οι διεφθαρμένοι» (εκδόσεις Ιωλκός, 2011) είναι ένα μυθιστόρημα για την ελληνική πολιτική σκηνή, τις πελατειακές σχέσεις και τη διαφθορά τού πολιτικού συστήματος.

Βιογραφικό:

Ο Ισίδωρος Ιωάννου Καρδερίνης γεννήθηκε στο Χαϊδάρι το 1967. Είναι οικονομολόγος με μεταπτυχιακές σπουδές στην τουριστική οικονομία. Κείμενά του έχουν δημοσιευθεί στα περιοδικά «Οικονομικός Ταχυδρόμος», «Δημόσιος Τομέας», «Τουρισμός και Οικονομία», «Τουριστική Αγορά και Ελλοπία». Το μυθιστόρημα «Οι διεφθαρμένοι» είναι το όγδοο βιβλίο του.

Σχήμα.: 14x21 εκ. - Σελ.: 272 - Έτος Έκδοσης: 2011 - Τιμή: 16,00 ευρώ - Θεματολογία: Λογοτεχνία, Ελληνική Λογοτεχνία, Μυθιστόρημα, Ελλάδα, Πολιτική, Διαφθορά - ΙSBN: 978-960-426-632-6

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...