Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Τζ. Κ. Ρόουλινγκ: Παράδεχτηκε το λάθος που έκανε με τον Χάρι Πότερ

Ζήτησε συγγνώμη από τους θαυμαστές του βιβλίου!

Τι και αν θεωρείται μία από τις πιο πλούσιες και επιτυχημένες συγγραφείς σε όλον τον κόσμο, τα βιβλία της οποίας έχουν αποκτήσει φανατικούς θαυμαστές, έχουν πουλήσει περισσότερα από 400 εκατομύρια αντίτυπα και έχουν μεταφραστεί σε 67 γλώσσες;  


Η Τζ.Κ.Ρόουλινγκ αισθάνεται για άσχημα για ένα λάθος που έκανε στη σειρά μυθιστορημάτων Χάρι Πότερ, όπως εκμυστηρεύτηκε σε συνέντευξη της στο περιοδικό Wonderland.

Αυτό που «βασανίζει» μέχρι σήμερα την Βρετανίδα συγγραφέα είναι ότι στο τέλος της σειράς πάντρεψε την Ερμιόνη Γκρέιντζερ με τον Ρον Ουέσλι και όχι με τον διασημότερο μάγο όλων των εποχών, Χάρι Πότερ. «Ζητώ συγγνώμη! Μπορώ να καταλάβω την οργή που πιθανόν να προκάλεσα σε κάποιους θαμαστές...Την επιλογή αυτή την έκανα για προσωπικούς λόγους!» είπε η Ρόουλινγκ στην επίμαχη συνέντευξη της, αποσπάσματα της οποίας προδημοσιεύτηκαν στους Sunday Times.

«Για λόγους που έχουν ελάχιστα να κάνουν με τη λογοτεχνία και περισσότερο με εμένα, η Ερμιόνη έμεινε με τον Ρον» εξομολογήθηκε η δημιουργός του Χάρι Πότερ και προσέθεσε: « Ράγιζω καρδιές λέγοντας αυτό; Ελπίζω όχι!».

Την ίδια άποψη με την συγγραφέα φαίνεται να έχει και η Έμα Γουάτσον, η ηθοποιός που ενσάρκωσε την Ερμιόνη στις blockbuster ταινίες που βασίστηκαν στα βιβλία Χάρι Πότερ. «Πιστεύω ότι υπήρχαν fans που αναρωτήθηκαν αν ο Ρον θα μπορούσε να την κάνει ευτυχισμένη» είπε η Γουάτσον.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...