Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Μιχαήλ - Αλέξανδρος Μαλαχιάς: "Το Πικραμύγδαλο"

Ένας ...Αλέξανδρος εισβάλλει ‘έφιππος’ στο χώρο του μυθιστορήματος.

Οι νέοι της Ελλάδος, μέσα από τις στάχτες της παρακμής που κληρονόμησαν, μπορούν και σηκώνουν τη δική τους σημαία και πρωτοπορούν οπλισμένοι με ένα καινούριο δυναμισμό, προμηνύοντας μια νέα εποχή για μια σύγχρονη, αναγεννημένη Ελλάδα.

Ο λόγος για το Μυθιστόρημα έκπληξη: «Το Πικραμύγδαλο», όπου μέσα από τις σελίδες του, ο αναγνώστης ανακαλύπτει το ταλέντο ενός πολλά υποσχόμενου νέου συγγραφέα, του αγαπητού μου Αλέξανδρου Μαλαχιά.

Ένας ρωμαλέος διεισδυτικός λόγος που ανιχνεύει και κατατέμνει, (με τη γραφή άλλωστε ενός ...γιατρού–συγγραφέα) όλες τις πτυχές της ανθρώπινης ιδιοσυγκρασίας, (ανομολόγητες και μη, πάθη και αρετές): κοινωνικές, οικονομικές, πολιτικές, οικογενειακές, προσωπικές, υπερρεαλιστικές, κλπ. Ο πλούτος της αφήγησης (εικόνες, αντιπαραθέσεις, ευρηματικό λεξιλόγιο και πλοκή) σε κρατούν «εν εγρηγόρσει» μέχρι την τελευταία λέξη.

Επιτέλους ξεφεύγουμε από τον φτηνιάρικο, fast food, ανθυγιεινό τρόπο σκέψης και γραφής. Είναι μια ευχάριστη έκπληξη και μάλιστα ενόψει των εορτών, όπου ψάχνουμε για κάτι αληθινά καινούριο και γνήσιο, που θα μας τονώσει το ηθικό. Στους δύσκολους αυτούς καιρούς έχουμε ανάγκη ένα τέτοιο δώρο για τον εαυτό μας και τους φίλους μας.

Θα το βρείτε σε κάθε καλό βιβλιοπωλείο από τις εκδόσεις ΙΩΛΚΟΣ. (Συγγραφέας: Μιχαήλ - Αλέξανδρος Μαλαχιάς).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...