Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

Η Νέα σειρά βιβλίων περιπτέρου από τις Εκδόσεις Anubis

Οι εκδόσεις Anubis έχουν τη χαρά να σας παρουσιάσουν τη νέα σειρά βιβλίων περιπτέρου, «ΒΙΠΕΡ ANUBIS».

Τα 4 πρώτα βιβλία βρίσκονται κιόλας στο περίπτερο έτοιμα να σας συντροφεύσουν με τα «απαραίτητα» στοιχεία για διασκεδαστικές διακοπές: δράση, έρωτα, ίντριγκα και πάθος!

Ο «Κινούμενος Στόχος», Το «Παιχνίδι με το Διάβολο», Η «Οδός Τσαρλς 44» και «Η εκδίκηση είναι γένους θηλυκού», έφθασαν στην καρδιά του καλοκαιριού να μας εκπλήξουν ευχάριστα,
προμηνύοντας τη συνέχεια μίας σειράς που θα γίνει αγαπημένη συνήθεια.

Πρόκειται για βιβλία καταξιωμένων και διάσημων συγγραφέων με έργα που έχουν γίνει best – sellers.

Ο Jack Higgins συγγραφέας των «Κινούμενος Στόχος» και «Παιχνίδι με το Διάβολο» έχει γράψει εξήντα μυθιστορήματα, τα οποία έχουν μεταφραστεί σε 55 γλώσσες, με πωλήσεις άνω των 250 εκατομμυρίων αντιτύπων.

Η Danielle Steel, συγγραφέας του «Οδός Τσαρλς 44» έχει εκδώσει πάνω από ογδόντα μυθιστορήματα με πωλήσεις που ξεπερνούν τα 590 εκατομμύρια αντίτυπα, ενώ έχει μεταφραστεί σε 47 χώρες και 28 γλώσσες.

Η Jackie Collins , συγγραφέας του «Η εκδίκηση είναι γένους θηλυκού» μετρά στο δυναμικό της 27 bestseller μυθιστορήματα, που έχουν πουλήσει πάνω από 500 εκατομμύρια αντίτυπα σε περισσότερες από 40 χώρες.

Βιβλία ανάλαφρα και διασκεδαστικά που θα σας ψυχαγωγήσουν και θα σας κρατήσουν συντροφιά κάθε στιγμή του καλοκαιριού.

Σκοπός της «ΒΙΠΕΡ ANUBIS» είναι να προσθέσει μία δροσερή νότα στην καθημερινότητα του αναγνώστη, καθώς μπορεί να τα κουβαλά απλώς… στην τσέπη του!
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...