Κυριακή 11 Ιουλίου 2010

19ο Φεστιβάλ Βιβλίου Αλεξανδρούπολης

Η Ένωση Πολιτιστικών Φορέων Έβρου σε συνεργασία με τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ροδόπης - Έβρου, το Δήμο Αλεξανδρούπολης και την πρωτοβουλία των βιβλιοπωλείων της Αλεξανδρούπολης διοργανώνουν το 19ο Φεστιβάλ Βιβλίου στον παραλιακό δρόμο της πόλης από την Τετάρτη 14 Ιουλίου έως και την Κυριακή 25 Ιουλίου 2010.

Το Φεστιβάλ Βιβλίου Αλεξανδρούπολης αποτελεί ένα από τα πιο επιτυχημένα της περιφέρειας και από το 1986 αποτελεί ίσως τον πιο σημαντικό πολιτιστικό θεσμό της περιοχής, αφού δίνει ιδιαίτερη ώθηση στην πολιτιστική ανάπτυξη της περιοχής παρέχοντας πνευματικά αγαθά, γνώση και παιδεία.
Φέτος για πρώτη φορά διοργανώνεται με την πρωτοβουλία των τοπικών βιβλιοπωλείων.

Οι χιλιάδες επισκέπτες καθώς και οι πολυάριθμοι φίλοι του θα έχουν την ευκαιρία, κάτω υπό το φως του φάρου της Αλεξανδρούπολης, να συνομιλήσουν με τους βιβλιοπώλες για τις νέες και τις παλαιότερες εκδόσεις αλλά και να γνωρίσουν από κοντά συγγραφείς της περιοχής.
Η εναρκτήρια τελετή θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010 στις 21:00 στο χώρο του φεστιβάλ ενώ οι ώρες λειτουργίας θα είναι από τις 19:00 έως τις 00:00.

http://alexpolisonline.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...