Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Τζιμάκος κατά πάντων


Ξεσπάθωσε πάλι ο Τζιμάκος (ένας είναι ο Τζιμάκος Πανούσης) με αφορμή την παρουσίαση του νέου βιβλίου του «Ο Στάλιν σκέφτεται για σένα στο Κρεμλίνο» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Όπερα» και παρουσιάστηκε σήμερα στον «Ιανό».

Κατά δική του δήλωση: «Το βιβλίο περιγράφει το βρώμικο 2009, την τελευταία χρονιά της κυβέρνησης Καραμανλή. Και ο τίτλος θέλει να δείξει πως κάποιος άλλος αποφασίζει για σένα, για τη ζωή σου. Το επόμενο θα έχει τίτλο “Ο Γιώργος σκέφτεται για σένα στο Μαξίμου”. Και έρχονται χειρότερα. Ας πούμε ο Σαμαράς. Άνθρωπος που είχε σχέση με τη Βίσση. Τι ντροπή... Λες και δεν υπάρχουν άλλες καλλιτέχνιδες...»

Στη σημερινή παρουσίαση του βιβλίου του αναφέρθηκε σε όσους κάνουν σάτιρα, λέγοντας: «Η σάτιρα για κάποιους περιορίζεται μεταξύ κλανιών και ανέκδοτων».

Κατακεραύνωσε επίσης τις επιλογές της κρατικής τηλεόρασης, αναφορικά με την επιλογή προσώπων που παρουσιάζουν, ενώ για ορισμένα πρόσωπα αναρωτήθηκε πως είναι δυνατόν να υπάρχουν στην τηλεόραση.

Από την κριτική του δεν θα μπορούσε να λείπει ο πρωθυπουργός (σ.σ. είναι γνωστή η «αδυναμία» που του έχει), ενώ την τιμητική τους είχαν ο Άδωνις Γεωργιάδης, αλλά και η Έλλη Στάη που θα παρουσιάζει σύντομα το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ.
Πηγή:  www.newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...