Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Στη διάθεση του κοινού βρίσκεται η 7η έκδοση του Who is who στην Ελλάδα.

Ο τόμος είναι το συλλεκτικό έργο της 7ης Έκδοσης της Εγκυκλοπαίδειας  και περιλαμβάνει βιογραφίες που  συγκεντρώσαμε στο έτος 2012 (Νέες Βιογραφίες). Στον ίδιο τόμο συμπεριλαμβάνεται  και το έργο της προηγούμενης έκδοσης  του 2011 (Βιογραφικό Μέρος).
Σημειώνεται ότι κάθε χρόνο,  καταβάλλεται  αξιόλογη προσπάθεια για να συγκεντρωθεί το υλικό της εγκυκλοπαίδειας  προσωπικοτήτων, το οποίο  ανανεώνεται  ριζικά.  Ο κάθε τόμος  περιλαμβάνει πάνω από 5.000  βιογραφικά προσωπικοτήτων  από διάφορες κοινωνικές ομάδες, όπως ακαδημαϊκούς, ιατρούς, πρόσωπα του δημόσιου βίου, επιχειρηματίες, καλλιτέχνες, επαγγελματίες κ.α. Αναμφισβήτητα πρόκειται για μια συλλεκτική έκδοση διαχρονική, ποιοτική που ξεχωρίζει με ανεκτίμητη ηθική και πνευματική αξία.

Το  Who is Who του Ελβετικού Εκδοτικού Οίκου, λειτουργεί σε πολλές χώρες της Ευρώπης. Διαθέτει ευρύ δίκτυο συνεργατών – συντακτών που έρχονται σε προσωπική επαφή με κάθε βιογραφούμενη προσωπικότητα γι' αυτό και όλα τα στοιχεία θεωρούνται καλά τεκμηριωμένα και άκρως αξιόπιστα.

Συνεχίζουμε να παρουσιάζουμε τους Έλληνες στο Who is Who στην Ελλάδα  με το κύρος και τη βαρύτητα της κάθε πτυχής της πορείας τους, αναδεικνύοντας τα στοιχεία της σύγχρονης ιστορίας της Ελλάδας. Χρησιμεύει κυρίως στην ανάδειξη του εξαίρετου δυναμικού των Ελλήνων σε αυτούς που μας αμφισβητούν, τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδας.
Το  Who is Who στην Ελλάδα στα ευάριθμα χρόνια που εκδίδεται και κυκλοφορεί, έχει κατορθώσει να γίνει πραγματικό έργο αναφοράς. Διαβάζοντας έτσι τις ζωές των άλλων, αντλούμε χρήσιμα διδάγματα και για την δική μας.


Η διανομή ξεκίνησε ήδη, από τα κεντρικά  γραφεία που  βρίσκονται στην:
Οδό Μέρλιν 9, 10671 Κολωνάκι – Αθήνα και στο τηλέφωνο 210 6017915,
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: members@whoiswho.gr.
Όλα τα μέλη έχουν πρόσβαση στην ηλεκτρονική  βάση δεδομένων και μπορούν να ενημερωθούν για τις δραστηριότητες νέων και παλαιότερων μελών, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.whoiswho.gr και στην διαδικτυακή μας πλατφόρμα: www.whoiswho-worldsociety.ch.
Η παρουσία του Who is Who δεν σταματάει εκεί. Αναζητήστε το και σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα:
Facebook Link: www.facebook.com/pages/Who-is-Who-Greece
LinkedIn Link: http://www.linkedin.com/company/whoiswho- greece
Twitter Link: https://twitter.com/WhoisWhoGreece


Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...