Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

Z Παγκόσμιος Πόλεμος

«Σοκ και δέος»; Τι γίνεται  όταν δεν μπορείς να προκαλέσεις  στον εχθρό ούτε σοκ ούτε δέος;     Όταν κάτι τέτοιο είναι βιολογικά αδύνατο;

Τοντ Γουέινιο, βετεράνος  στρατιώτης των ΗΠΑ

Στην αρχή όλοι πίστεψαν πως όσα ζούσαν δεν ήταν παρά μια εγκληματική δραστηριότητα, έπειτα σκέφτηκαν πως όλα αυτά απλώς προμήνυαν μία επερχόμενη επανάσταση!

Ποτέ, όμως δεν φαντάστηκαν  πως δεν ήταν τίποτα λιγότερο, παρά μία άνιση σύγκρουση με μια  ορδή σαρκοβόρων πλασμάτων, που μοναδικό στόχο είχαν την εξαφάνιση κάθε ανθρώπινου ίχνους!

Το βραβευμένο, από τους New York Times, Best Seller «Ζ Παγκόσμιος πόλεμος», κυκλοφορεί… ελεύθερο, από τις Εκδόσεις Anubis, για να σας παρουσιάσει μία δεκαετία ενός φρικιαστικού πολέμου με αντίπαλο τα ζόμπι!

Η ιστορία βασίζεται σε προσωπικές μαρτυρίες επιζώντων που διέφυγαν τον κίνδυνο, αλλά έμαθαν να πορεύονται με τις τρομαχτικές αναμνήσεις τους!

Βρήκα τον  «Ασθενή Μηδέν» πίσω από την κλειδωμένη πόρτα ενός εγκαταλειμμένου σπιτιού. Ήταν δώδεκα ετών. Στριφογύριζε σαν ζώο κι από το φιμωμένο του στόμα έβγαιναν πνιχτά μουγκρητά. Η επιδερμίδα του ήταν κρύα και γκρίζα. Δεν μπορούσα να βρω ούτε χτύπους καρδιάς ούτε σφυγμό…”

Κουάνγκ Τσινγκσού, Συνομοσπονδία της Κίνας

Μην χάσετε αυτή την τρομερή αποκάλυψη… αλλά προσέξτε: Η ιστορία του βιβλίου δεν σας υπόσχεται τίποτα περισσότερο, παρά μόνο την αλήθεια μιας διαφορετικής πραγματικότητας! Μιας πραγματικότητας που αγνοούμε οι περισσότεροι από εμάς!

Η ομότιτλη κινηματογραφική  υπερπαραγωγή της Paramount Pictures προβάλλεται από τους κινηματογράφους!

Το βιβλίο κυκλοφορεί και σε e - book.

     www.anubis.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...