Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

BATMAN: Ο ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ

Έχουν περάσει τρία χρόνια από τότε που ο Σκοτεινός Ιππότης σκηνοθέτησε το θάνατό του. Κρυμμένος βαθιά στη σπηλιά του,  εκπαίδευε το στρατό του και περίμενε.

Τώρα, όμως, ο κόσμος βρίσκεται στα χέρια αδίστακτων τυράννων.

Οι ήρωες που έχουν απομείνει δεν είναι τίποτε άλλο από πιόνια του συστήματος. Έτσι, ο Μπάτμαν αποφασίζει να επιστρέψει και να κηρύξει έναν αμείλικτο πόλεμο εναντίον της διεφθαρμένης εξουσίας!

O Frank Miller και η Lynn Varley δημιουργούν έναν κόσμο σκοτεινό και μας καλούν να παρακολουθήσουμε από κοντά τη συναρπαστική συνέχεια του “Batman: Ο Σκοτεινός Ιππότης Επιστρέφει”!

Λίγα λόγια για τον Frank Miller

Ο Frank Miller ξεκίνησε την καριέρα του ως εικονογράφος στην DC Comics, πριν μεταπηδήσει στη Μarvel. Εκεί κατάφερε να κερδίσει την αναγνώριση με τη δουλειά του στη σειρά “Daredevil”. Στη συνέχεια επέστρεψε στην DC για να εκδώσει την πρώτη του προσωπική δουλειά, μία μίνι σειρά έξι τευχών με τίτλο “Ronin”.

Λίγο αργότερα θα εκδώσει, πάλι για λογαριασμό της DC Comics, ένα από τους σημαντικότερους τίτλους στην ιστορία της ένατης τέχνης, το “The Dark Knight Returns”, που επαναπροσδιόρισε τον τρόπο που αντιμετωπίζονταν τα κόμιξ μέχρι εκείνη τη στιγμή.

To 1991, ξεκινάει την έκδοση της προσωπικής του σειράς “Sin City” από την Dark Horse Comics. Αργότερα, θα επιστρέψει στον κόσμο του Batman με το “The Dark Knight Strikes Again”, τη συνέχεια
του κλασικού του έργου. Ο Frank Miller είναι επίσης ο δημιουργός του “300”, μιας επικής αφήγησης της μάχης των Θερμοπυλών, που αποτελεί ένα από τα κλασικότερα έργα του χώρου και ενέπνευσε την ομότιτλη ταινία του Jack Snyder.

COMPUPRESS A.E. // ΕΚΔΟΣΕΙΣ ANUBIS
Διεύθυνση: Λοχ. Δεδούση 1 & Μεσογείων 304, 15 562 Χολαργός
Τηλέφωνο: 210-9238672, Fax 210-9216847
Κεντρική Διάθεση: Σουλτάνη 17, 106 82 Αθήνα, Τηλέφωνο: 210-3801487, Fax 210-3841095
www.anubis.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...