Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Nέα ψηφιακά βιβλία σε προνομιακές τιμές

Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
Συγγραφέας: ΝΑΣΟΣ ΓΑΛΑΚΤΕΡΟΣ
Εκδότης: Eκδόσεις ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ
στο www.booknights.org

Κάποιος σοφός της εποχής μας είπε: «Ο άνθρωπος συναντά μπροστά του πολλές πόρτες με πολλά πεπρωμένα. Αυτή που του ταιριάζει είναι αυτή που τον τρομάζει».

«Σχηματίσαμε δύο σειρές και ξεκινήσαμε το ζέσταμα. Το βλέμμα μου συναντήθηκε αρκετές φορές με του Ντέρεκ. Ήμουν σίγουρος ότι θυμόταν πολύ καλά την τελευταία μας αναμέτρηση, τα είχε βρει σκούρα τότε. Το έβλεπε στα μάτια μου, το αισθανόταν και γνώριζε πολύ καλά ότι θα περνούσε δύσκολο βράδυ, ίσως το δυσκολότερο της καριέρας του. Ο ψυχολογικός πόλεμος μεταξύ μας είχε αρχίσει.
»Μετά την καθιερωμένη παρουσίαση την παιχτών, παρατάχθηκαν οι δύο αντίπαλες πεντάδες γύρω από τη σέντρα του γηπέδου. Ο διαιτητής τότε έκανε το jump ball... Ο μεγάλος τελικός του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Μπάσκετ μεταξύ της Αμερικής και της Ελλάδας είχε αρχίσει.
»Το τέλος του αγώνα με βρήκε με την μπάλα στα χέρια. Μετά από ένα καταπληκτικό παιχνίδι, διαφήμιση του μπάσκετ, το ταμπλό έγραφε ιστορία.
Αμερική Ελλάδα
89 97
»Η μικρή Ελλάδα είχε καταφέρει να αναρριχηθεί στην κορυφή του κόσμου ταπεινώνοντας την Αμερική, το μεγαθήριο, με τους επαγγελματίες παίχτες του ΝΒΑ».

“Ο ήρωας του βιβλίου μπορεί και να είμαι εγώ. Δεν ξέρω αν κατάφερα να μεταφέρω όλα όσα αισθάνεται. Όμως ότι κι αν κάνει, κι αυτός κι εγώ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΑΘΛΗΤΕΣ”.
Νάσος Γαλακτερός

Γάντζος
Συγγραφέας: Νίκος Τσάμης
Εκδότης: Νίκος Τσάμης

Ένας φωτισμένος γέροντας Δάσκαλος κάπου στην Ινδία, βρίσκει τρόπο λίγο πριν πεθάνει να βγει από το σώμα του και να παραμείνει σε μία διάσταση μεταξύ ζωής και θανάτου. Μόνο ο Ραχούλ, ο πιο πιστός από τους μαθητές του, ήξερε για την προσπάθεια και τα σχέδια του Δασκάλου του, αφού ο ίδιος του τα είχε εμπιστευτεί δίνοντάς του μάλιστα και οδηγίες για ένα πιθανό μέλλον, λίγο πριν αφήσει το σώμα του.
Από την άλλη ο Κωνσταντίνος, ένας πετυχημένος τριανταπεντάρης εργένης, ιδιοκτήτης μίας εταιρείας πληροφορικής στην Αθήνα, χωρίς να το θέλει βρίσκεται στο επίκεντρο των σχεδίων του άγνωστου μέχρι τότε Δασκάλου, με συνέπεια να αλλάξει ριζικά η ζωή του ίδιου, της γυναίκας που είναι μαζί και των υπολοίπων γύρω του, παίρνοντας μέρος σε κάτι τόσο μεγάλο, που θα μπορούσε να ανατρέψει θετικά την πορεία ολόκληρης της ανθρωπότητας.

Η Νύφη της Υεμένης
Συγγραφέας: Ξενοφών Ίσαρης

 Ιοκάστη είναι μια πλούσια, επιτυχημένη και πανέμορφη αρχιτέκτονας. Είναι ότι επιθυμεί κάθε άντρας. Όταν παντρεύεται τον ακαταμάχητα γοητευτικό και πανέξυπνο Ηλία, που στην πορεία γίνεται ένας πολύ επιτυχημένος ψυχολόγος, νομίζει πως έχει ότι θα μπορούσε να επιθυμήσει και κάθε γυναίκα.

Ο βίαιος όμως και δεσποτικός χαρακτήρας του Ηλία δεν θα φέρει στην επιφάνεια μόνο όσα η Ιοκάστη δεν ήξερε για κείνον αλλά κυρίως όσα δεν ήξερε για τον εαυτό της. Και όσα νόμιζε ότι την ικανοποιούσαν.

Νοιώθοντας για πρώτη φορά την ψυχή της να την καλεί η Ιοκάστη θα βρεθεί να την αναζητά σε μια απίστευτη περιπέτεια στην μακρινή Υεμένη. Μια περιπέτεια που ώρες ώρες θα μοιάζει με ταινία τρόμου και άλλοτε ρομαντικό παραμύθι. Και εκεί θα διαπιστώσει ότι κανείς δεν μπορεί να κερδίσει την πραγματική αγάπη αν δεν έχει γνωρίσει πρώτα τον εαυτό του

Στο www.booknights.org θα βρείτε γύρω στα 12.000 Ελληνικά και Αγγλικά ebooks!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...