Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

John Lanchester Ουπς!

Πώς φτάσαμε να χρωστούν όλοι σε όλους και κανείς να μη μπορεί να πληρώσει...
Όλα όσα θέλατε να μάθετε για την οικονομική κρίση σ’ ένα διεθνές best seller, που έγινε δεκτό με εγκωμιαστικές κριτικές. Ο βραβευμένος Βρετανός συγγραφέας και δημοσιογράφος John Lanchester βάζει το μαχαίρι στο κόκαλο και εξηγεί με τρόπο σαφή και κατανοητό τις αιτίες που μας έφεραν ως εδώ.

Με χιούμορ, απλή γλώσσα και ενίοτε καυστική διάθεση μας ξεναγεί στον υπέροχο όσο και μυστηριώδη κόσμο του χρήματος και αποδεικνύει ότι η κοινή λογική παραμένει πάντοτε το καλύτερο
εργαλείο για την αντιμετώπιση κάθε δυσκολίας.

«Απίστευτα πνευματώδες.»
- The New York Times

«Όλα τα λεφτά.» - The Independent

«Εξαιρετικά καλογραμμένο... θα σας διασκεδάσει και θα σας εξοργίσει...»
- Evening Standard

Λίγα λόγια για τον John Lanchester
Ο Βρετανός δημοσιογράφος και συγγραφέας John Lanchester γεννήθηκε στο Αμβούργο το 1962, έζησε τα παιδικά του χρόνια στο Χονγκ Κονγκ και σπούδασε στο St John’s College της Οξφόρδης. Το 1996 τιμήθηκε με το Bραβείο Whitbread ως ο κορυφαίος νέος συγγραφέας. O Lanchester αρθρογραφεί στις έγκριτες περιοδικές επιθεωρήσεις London Review of Books και New Yorker, ενώ διατηρεί μηνιαία στήλη στο περιοδικό Esquire.

Το βιβλίο του με τίτλο Cityphilia προσέλκυσε το ενδιαφέρον τόσο της κοινής γνώμης όσο και των ειδικών, προβλέποντας πολλές πτυχές μιας παγκόσμιας οικονομικής κρίσης που δεν είχε εκδηλωθεί ακόμη, ενώ η συνέχειά του, με τίτλο Cityphobia, αποτελεί μια καταγραφή των πρώτων συνεπειών της ύφεσης. Ο John Lanchester ζει στο Λονδίνο.


COMPUPRESS A.E. // ΕΚΔΟΣΕΙΣ ANUBIS
Διεύθυνση: Λοχ. Δεδούση 1 & Μεσογείων 304, 15 562 Χολαργός
Τηλέφωνο: 210-9238672, Fax 210-9216847, www.anubis.gr
Κεντρική Διάθεση: Σουλτάνη 17, 106 82 Αθήνα, Τηλέφωνο: 210-3801487, Fax 210-3841095
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...