Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Το "Παιχνίδι του Στέμματος" κυκλοφόρησε στα περίπτερα!

Το "Παιχνίδι του Στέμματος", το πρώτο βιβλίο της κορυφαίας σειράς φαντασίας που ενέπνευσε την τηλεοπτική υπερπαραγωγή μόλις κυκλοφόρησε στα περίπτερα!
Ο Άρχοντας Ένταρντ Σταρκ εγκαταλείπει την αρχαία έδρα του οίκου του και ταξιδεύει στο Νότο, για να αναλάβει το αξίωμα που θα τον αναδείξει στο δεύτερο ισχυρότερο άνθρωπο του βασιλείου. Σκοπός του είναι να εξιχνιάσει το μυστηριώδη θάνατο του φίλου και προκατόχου του και να αποκαλύψει τη συνωμοσία εναντίον του θρόνου.

Σε έναν κόσμο όπου οι χειμώνες διαρκούν δεκαετίες ολόκληρες, βασιλείς και βασίλισσες, ιππότες και μάγοι, ευγενείς και δολοφόνοι, βρίσκονται αντιμέτωποι σε ένα θανατερό παιχνίδι...
το Παιχνίδι του Στέμματος.

Λίγα λόγια για το Συγγραφέα

ΟGeorge R.R.Martin γεννήθηκε το 1948 στο New Jersey των HΠΑ και σήμερα θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους συγγραφείς της λογοτεχνίας του φανταστικού. Σπούδασε δημοσιογραφία  το πανεπιστήμιο Northwestern του Illinois και εργάστηκε ως σεναριογράφος και παραγωγός  για την τηλεόραση και τον κινηματογράφο.

Ξεκίνησε τη συγγραφική σταδιοδρομία του το 1971, όταν το διήγημά του με τίτλο “Hero” δημοσιεύτηκε στο περιοδικό “Galaxy”. Το 1997 γνώρισε διεθνή καταξίωση με το “Παιχνίδι του Στέμματος”,τον πρώτο τίτλο της σειράς “Το Tραγούδι της Φωτιάς και του Πάγου”,τα βιβλία της οποίας έχουν αποσπάσει εξαιρετικές κριτικές, έχουν μεταφραστεί σε περισσότερες από είκοσι γλώσσες και έχουν πουλήσει εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως.

Ο Martin έχει τιμηθεί έξι φορές με το βραβείο Locus,τέσσερις φορές με το βραβείο Hugo, δύο φορές με το βραβείο Nebula, ενώ έχει κατακτήσει επίσης τα βραβεία World Fantasy και Bram Stoker.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...