Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Ο διάσημος συγγραφέας John Verdon αποκαλύπτει τα μυστικά της τέχνης του στο DEREE

Tο DEREE - The American College of Greece και οι Εκδόσεις Διόπτρα συνδιοργανώνουν διάλεξη του διάσημου Αμερικανού συγγραφέα John Verdon στη βιβλιοθήκη του DEREE, την Παρασκευή 17 Μαΐου στις 6 το απόγευμα.

Ο Jοhn Verdon, βιρτουόζος του αστυνομικού μυθιστορήματος και λογοτεχνικός «πατέρας» του Ντέιβ Γκάρνεϊ, του ντετέκτιβ με τις περισσότερες διακρίσεις στην ιστορία της αστυνομίας της Νέας Υόρκης, έρχεται από την πολύβουη μεγαλούπολη των Η.Π.Α. στην Ελλάδα, επ’ ευκαιρία της έκδοσης του νέου του βιβλίου «Άσε το διάβολο ήσυχο» (τίτλος πρωτοτύπου: «Let the devil sleep»).

Στην ομιλία του θα αναλύσει πλευρές της τέχνης του οι οποίες έχουν κάνει τα βιβλία του μπεστ σέλερ σε δεκάδες χώρες. Η διάλεξη ενδιαφέρει τόσο τους πολλούς φανατικούς αναγνώστες του Verdon στη χώρα μας, όσο και όλους εκείνους που επιθυμούν να κατανοήσουν βαθύτερα ή ασχολούνται με την τέχνη της συγγραφής.

Η ομιλία θα γίνει στην αγγλική γλώσσα και θα ακολουθήσει συζήτηση με το συγγραφέα.

Μετά το πέρας της διάλεξης θα ακολουθήσει cocktail. 
 ----
Διάλεξη: “Παραπλάνηση, αποκάλυψη και το αστυνομικό μυθιστόρημα” από τον John Verdon - 17/5/2013, 6 μ.μ. – Βιβλιοθήκη John S. Bailey, DEREE - The American College of Greece – Οδός Γραβιάς 6, Αγία Παρασκευή – Είσοδος ελεύθερη – Πάρκινγκ στο campus του DEREE – Πληροφορίες: 210 6009800 ext. 1109
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...