Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Η Συνταγή Του Έρωτα: Ένα πρωτότυπο μυθιστόρημα για την μαγεία του έρωτα

Η Τουίνκ Χάρισον ονειρεύεται  να ανοίξει το δικό της εστιατόριο στη μικρή πόλη Χάουαρντ του Τέξας, μακριά από την επιρροή του  πατέρα της, ο οποίος εξακολουθεί να την αντιμετωπίζει σα μικρό παιδί. Το όνειρό της, όμως, κινδυνεύει να γίνει συντρίμμια αν η τράπεζα της πόλης δεν εγκρίνει το δάνειο που είναι απαραίτητο για να ξεκινήσει την επιχείρησή της.

Ο Ίθαν Μακλάουντ, ο νέος και φιλόδοξος αντιπρόεδρος της τράπεζας του Χάουαρντ, ονειρεύεται να αφήσει πίσω του τη μικρή πόλη όπου μεγάλωσε και να εγκατασταθεί στο Σικάγο, έτοιμος να ανταποκριθεί στις προκλήσεις μιας λαμπρής σταδιοδρομίας. Ο Ίθαν και η Τουίνκ έχουν ξεκάθαρα σχέδια για το μέλλον και είναι αποφασισμένοι να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους. Η πρώτη τους συνάντηση είναι επεισοδιακή και τους οδηγεί σε σύγκρουση. Αλλά όσο άσχημα κι αν ξεκίνησε η γνωριμία τους, και οι δύο θα συνειδητοποιήσουν σταδιακά ότι το πείσμα και η προσήλωση σε ένα στόχο δεν είναι τα μοναδικά πράγματα που τους ενώνουν...

Με χιούμορ και ευαισθησία, η Cindy Causey υπογράφει ένα πρωτότυπο μυθιστόρημα για τη μαγεία του έρωτα, τις ανθρώπινες σχέσεις, τις φιλοδοξίες αλλά και τις μικρές χαρές που η ζωή προσφέρει απλόχερα σε όλους μας.

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ

Τηλέφωνο 210-9238672, Fax 210-9216847, 210-9242219
Κεντρική Διάθεση: Τηλέφωνο 210-3801487, Fax 210-3841095

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...