Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Έτοιμάζεται η 6η έκδοση του νέου Whο is Who στην Ελλάδα

Αυτό το διάστημα πραγματοποιείται πυρετωδώς η επεξεργασία της ύλης της 6ης συλλεκτικής έκδοση του νέου τόμου  Whο  is Who  στην  Ελλάδα.   Δεκάδες  έμπειροι συνεργάτες ερευνούν και προσεγγίζουν προσωπικότητες με στόχο τη δημοσιοποίηση των βιογραφιών και την καταχώρησή τους στη νέα έκδοση που θα διανεμηθεί στα τέλη Δεκεμβρίου του 2011.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η διανομή της 5ης έκδοσης του νέου Who is Who στην Ελλάδα από τα κεντρικά γραφεία που  βρίσκονται στην οδό Μέρλιν 11, στο Κολωνάκι. Ο κάθε ενδιαφερόμενος που επιθυμεί να αποκτήσει το νέο τόμο WHO IS WHO των εκδόσεων Ηϋbner, μπορεί να απευθυνθεί στην παραπάνω διεύθυνση του Γραφείου, στο τηλέφωνο  210 6017915  ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: office@whoiswho.gr.

Κάθε χρόνο καταβάλλεται αξιόλογη προσπάθεια για τη συγκέντρωση του υλικού του τόμου που ανανεώνεται σε κάθε έκδοση ριζικά.  Ο τόμος περιλαμβάνει πάνω από 5.000  βιογραφικά προσωπικοτήτων από διάφορες επαγγελματικές ομάδες, όπως ακαδημαϊκούς, ιατρούς, πολιτικούς, επιχειρηματίες, καλλιτέχνες κ.ά. 
Η αξία του είναι μεγάλη, αφού καταγράφει μοναδικά και ανεπανάληπτα ιστορικά ντοκουμέντα  και επιτεύγματα από σημαντικές εν ζωή προσωπικότητες. Κάθε δερματόδετος τόμος ξεχωρίζει λόγω της λεπτεπίλεπτης εμφάνισής του.  Το  άριστης ποιότητας δέρμα που έχει χρησιμοποιηθεί, δένει αρμονικά με τη χρυσή πλακέτα στο εξώφυλλο, ενώ οι επιχρυσωμένες σελίδες προστατεύουν το έργο από τη φθορά. Εκτός από το δερματόδετο τόμο κυκλοφορεί και η λινόδετη έκδοση.   Ο τόμος μπορεί να φανεί χρήσιμος σε κάθε επαγγελματία, καθώς πρόκειται για έναν οδηγό με σπάνια στοιχεία και πληροφορίες που ενδείκνυται για έρευνα και αποτελεί ένα ξεχωριστό στολίδι για κάθε βιβλιοθήκη.

Πέρα από τη χρήση του τόμου παρέχεται στα μέλη του Who is Who η δυνατότητα πρόσβαση στην ηλεκτρονική βάση δεδομένων, όπου μπορούν να ενημερωθούν για τις δραστηριότητες νέων και παλαιότερων μελών.

Το νέο Who is Who των εκδόσεων Ηϋbner υπάρχει στον Ελλαδικό χώρο εδώ και 5 έτη και λειτουργεί με Γενικό Διευθυντή τον Δημήτρη Γκόρη, ο οποίος έχει και τα δικαιώματα franchise.

Το WHO IS WHO που λειτουργεί στην Ελλάδα και σε πολλές χώρες της Ευρώπης, διαθέτει ευρύ δίκτυο συνεργατών – συντακτών που έρχονται σε προσωπική επαφή με κάθε βιογραφούμενη προσωπικότητα, γι’ αυτό και όλα τα στοιχεία θεωρούνται τεκμηριωμένα και άκρως αξιόπιστα.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...