Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Αστυνομική Λογοτεχνία & Λέσχες Ανάγνωσης

Mε το θέμα <<Αστυνομική Λογοτεχνία & Λέσχες Ανάγνωσης>> συνεχίζεται ο κύκλος εκδηλώσεων <<Μικρές συναντήσεις>>, που διοργανώνει η Ελληνική Λέσχη Συγγραφέων Αστυνομικής Λογοτεχνίας (Ε.Λ.Σ.Α.Λ.) στο χώρο των εκδόσεων <<Μεταίχμιο>> (Ιπποκράτους 118) για τα μέλη και τους φίλους της Λέσχης. Εισηγήσεις για το θέμα θα κάνουν ο Αντώνης Γκόλτσος, συντονιστής της Λέσχης Ανάγνωσης Αστυνομικής Λογοτεχνίας των εκδόσεων <<Μεταίχμιο>> και η Δανάη Τσελέντη, υποψήφια διδάκτορας σε θέματα επικοινωνίας με ειδίκευση στη λειτουργία και το ρόλο των Λεσχών Ανάγνωσης. Θα συντονίσει η συγγραφέας-μέλος της Ε.Λ.Σ.Α.Λ. Σόνια Ζαχαράτου.


Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου, από τις 6.00 μ.μ. - 7.45 μ.μ., ενώ μετά τις εισηγήσεις θα ακολουθήσει συζήτηση.

Υπενθυμίζεται ότι στο πλαίσιο του ίδιου κύκλου εκδηλώσεων, προηγήθηκε η παρουσίαση του συγγραφέα και μέλους της Ε.Λ.Σ.Α.Λ. Ανδρέα Αποστολίδη θέμα <<Οι αστυνομικές σειρές στην τηλεόραση μετά το 2000>>, η οποία σημείωσε ιδιαίτερη επιτυχία, ενώ προγραμματίζονται ακόμα εκδηλώσεις με ποικίλα θέματα, όπως <<Οι σύγχρονες τάσεις του αστυνομικού μυθιστορήματος σε διάφορες χώρες>> κ.ά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...