Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

«Ο ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ»

Ένα συναρπαστικό βιβλίο, που συντροφεύει τον αναγνώστη σ’ ένα συνταρακτικό ταξίδι στην Ελλάδα του Μεσοπολέμου μέχρι το κατώφλι του 21ου αιώνα, με τίτλο «Ο Κώστας Μπαλάφας και η Ελλάδα του», θα παρουσιαστεί στις 29 Σεπτεμβρίου και ώρα 19.00 στο αμφιθέατρο της Παλαιάς Βουλής.

Μ’ αυτή την παρουσίαση θα ξετυλιχτεί το περιπετειώδες διάβα ενός εκ των μεγαλύτερων φωτογράφων του 20ού αιώνα, μαζί με την καλλιτεχνική του καταγραφή, που συνθέτουν μια αδιάσπαστη εικόνα της ζωής και του έργου του.

Ο ενενηντάχρονος σήμερα ουμανιστής φωτογράφος, γνωστός στο πανελλήνιο από τα δέκα τουλάχιστον βιβλία-άλμπουμ που έχουν κυκλοφορήσει κι όχι μόνο, εμπιστεύτηκε στον Ευρυτάνα βιογράφο του Κώστα Μπουμπουρή και στον επίσης επιχειρηματία Ευρυτάνα Στέφανο Κωστούλα την έκδοση αυτού του βιβλίου.

Το βιβλίο προλογίζει ο διευθυντής του Μουσείου Μπενάκη Άγγελος Δεληβορριάς και παρουσιαστές του θα είναι εξέχουσες προσωπικότητες της πολιτικής και πνευματικής ζωής του τόπου. Η παρουσίαση θα γίνει υπό την αιγίδα της Πανευρυτανικής Ένωσης.

Μέχρι τότε και συνεχώς βιβλία θα διατίθενται προς πώληση στα δυο βιβλιοπωλεία των πολυκαταστημάτων Hondos Center (Iπποκράτους 3 - 5ος όροφος και Πατησίων 159 - 5ος όροφος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...