Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Ο Στέλιος Μάινας, ο υφυπουργός και η... Βουλγάρα στριπτιζέζ !

Δεν είναι μόνο κορυφαίος ηθοποιός αλλά και συγγραφέας. Ο λόγος για τον Στέλιο Μάϊνα τον πρωταγωνιστή  στο ΝΗΣΙ, το σίριαλ που εκλεψε φέτος τις καρδιές μας.

Το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Καστανιώτη παρουσιάζουν το πρώτο μυθιστόρημα του Στέλιου Μάινα, «Τα φαινόμενα απατούν» την Πέμπτη 26 Μαΐου 2011, στις 19.00.

Ένα βιβλίο - "καθρέπτη" που ο Στέλιος Μάινας μέσα από πολλούς συμβολισμούς μιλά για ένα άλλο κόσμο.

Ένα σπάνιο λουλούδι της ερήμου.
Παιδιά που πλατσουρίζουν στα νερά του Αιγαίου. Κόντρες μοτοσικλετών κάπου στην Εθνική.
Ένας κλόουν στο Διάστημα. Ένας ευτραφής καλός άνθρωπος. Μια παγωμένη στιγμή στο χιονισμένο τοπίο των αναμνήσεων. Το πάλλευκο «Hotel Amalia».
Μια ερωτική μηχανή. Το ρόδο της Παναγίας.
Ο κύριος υφυπουργός. Το μενού της νίκης.
H Βουλγάρα στριπτιζέζ. Μια χούφτα ερωτικές ιστορίες και καμιά σαρανταριά ήρωες που, αν και φαινομενικά άσχετοι μεταξύ τους, συνθέτουν την τοιχογραφία ενός κόσμου όπου τα αρώματα περισσεύουν, οι εικόνες ξεχειλίζουν, αλλά και τα φαινόμενα απατούν στις μικρές ιστορίες της καθημερινότητάς μας.

Ο Στέλιος Μάινας γεννήθηκε στην Ερμούπολη Σύρου και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε διοίκηση επιχειρήσεων (ξενοδοχειακές σπουδές) και αργότερα θέατρο στη Σχολή Βεάκη. Δούλεψε στον κινηματογράφο, στην τηλεόραση και στο θέατρο και έκτοτε συνεργάστηκε με πολλούς θιάσους της Αθήνας και της περιφέρειας. Αυτή είναι η πρώτη συγγραφική του απόπειρα.

Info

Τοποθεσία Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, Νεοφύτου Δούκα 4, Αθήνα
Ημερομηνία Πέμπτη 26 Μαΐου 2011, στις 19.00
Τιμές εισιτηρίων Ελεύθερη είσοδος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...