Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

«Τα Λιγαπάτητα» του Βαγγέλη Ευαγγελίου.

Ο Βαγγέλης Ευαγγελίου παρουσιάζει το καινούριο του βιβλίο: "Τα Λιγαπάτητα" στη ΡΟΔΟ. Στις 8 Φεβρουαρίου 2012 στο Τεχνουργείο Art Cafe και ώρα 20:00.

Θα μας παρουσίασει ο ποιητής - συγγραφέας 3 καινούρια αδημοσίευτα Video art του, που δημιουργεί αυτόν τον καιρό και θα αφηγηθεί 2 καινούρια κείμενα, προς τιμήν των αναγνωστών του που ζουν στη Ρόδο, που θα γράψει τις 3 προηγούμενες μέρες που θα είναι στη Ρόδο, πριν την παρουσίαση του βιβλίου του.

Απόσπασμα από τον πρόλογο του ποιητή:

"..Τα Λιγαπάτητα, είναι μία συλλογή συνομιλιών. Συνομιλώ με την εποχή μου. Με εμένα. Με τους άλλους. Ο αναγνώστης δεν πρέπει να ξεκινήσει με την επιθυμία να με καταλάβει, διότι αυτό δεν πρόκειται να συμβεί. Άλλωστε θα ήταν δυστύχημα για μένα να είμαι κατανοητός, γι' αυτό και στα κείμενά μου δεν είχα την απερισκεψία να παράσχω υπερβολικές διευκρινήσεις για το τι θέλω να πω. Δε γράφω για να καταλάβουν οι αναγνώστες, αλλά για να νιώσουν. Στην προσωπική μου ζωή, η μανία της αυτοερμηνείας κάποια στιγμή έφτασε στα όρια της διαστροφής. Το έκοψα όμως πια αυτό, διότι δε με νοιάζει αν θα με καταλάβουν πλέον. Να με νιώσουν, ναι με ενδιαφέρει. Τα Λιγαπάτητα είναι μία προβολή εμπειριών. Έχουν γεύση αφύπνισης. Τα Λιγαπάτητα είναι υπερβολικά μολυσμένα από την αλήθεια μου. Την αλήθεια που βλέπω απέναντι. Την αλήθεια που γεννάω! Δεν πρόκειται για μία συλλογή τυχαίων εμπνεύσεων. Υπάρχουν συγκεκριμένες σκέψεις μέσα σ' αυτό το βιβλίο. Στα Λιγαπάτητα, ξεδιπλώνω και επιδεικνύω τα μυστικά μου, τους εσωτερικούς μου λαβύρινθους, τα σκόταδια και τα φώτα μου.." Βαγγέλης Ευαγγελίου.

Προλογίζουν οι φίλοι του συγγραφέα: Γιάννης Ζουγανέλης, Νίκος Λυγερός, Μανώλης Φάμελλος, Ανδριάνα Μπάμπαλη, Φώτης Ανδρικόπουλος, Αλέξης Καραβέργος κ.α

Η επίσημη ιστοσελίδα του Βαγγέλη Ευαγγελίου, για περισσότερες πληροφορίες.. www.1978.gr

Παρουσίαση βιβλίου: “Τα λιγοπάτητα”
Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου, ώρα 20:00
Τεχνουργείο Art Cafe, Αυστραλίας 26
http://www.facebook.com/events/166928540080503/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...