Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Κυκλοφορεί αύριο η αυτοβιογραφία του Τόνι Μπλερ

Την αυτοβιογραφία του αναμένεται να κυκλοφορήσει την Τετάρτη ο πρώην Βρετανός πρωθυπουργός, Τόνι Μπλερ.

Το περιεχόμενο του βιβλίου "A Journey" ενδέχεται να αποτελέσει ευκαιρία για κριτικές από τους αντιπάλους του, όσον αφορά στη βρετανική στρατιωτική αποστολή στο Ιράκ.

Παρόλο που ο εκδοτικός οίκος Random House δεν έχει δημοσιεύσει κανένα απόσπασμα του βιβλίου, σύμφωνα με την εφημερίδα Sun, που επικαλείται πηγές την οποία δεν κατονομάζει, ο Τόνι Μπλερ επικρίνει τον Γκόρντον Μπράουν, κατηγορώντας τον ότι προκάλεσε την ήττα του Εργατικού Κόμματος στις εκλογές του περασμένου Μαΐου. Το Εργατικό Κόμμα αρνήθηκε να σχολιάσει αυτές τις πληροφορίες.

Η πρώτη μεγάλη τηλεοπτική συνέντευξη του Τόνι Μπλερ από τότε που αποχώρησε από την Ντάουνινγκ Στρίτ, το 2007, θα μεταδοθεί την Τετάρτη το βράδυ από το BBC. Στην εμφάνιση του αναμένεται να εκφράσει την υποστήριξή του για κάποιον από τους υποψηφίους για την ηγεσία του Εργατικού Κόμματος.

Ο Τόνι Μπλερ θα υπογράψει το βιβλίο του υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας στο Λονδίνο, στις 8 Σεπτεμβρίου, σε ένα βιβλιοπωλείο στο Πικαντίλι. Πολλές οργανώσεις, όπως οι ειρηνιστές της Stop the War έχουν προγραμματίσει διαμαρτυρία.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...