Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

«Βιβλία στον… τοίχο!» στην ΚΟΙΝΟ_ΤΟΠΙA Πάτρας

Σήμερα Πέμπτη 18 Νοεμβρίου στις 9.00 μ.μ. θα πραγματοποιηθούν στον πολυχώρο της ΚΟΙΝΟ_ΤΟΠΙΑΣ (Μαιζώνος 139 και Παντανάσσης, 4ος όροφος, Πάτρα), τα εγκαίνια στην έκθεσης «Βιβλία στον… τοίχο!», που φιλοξενείται στο χώρο από την περασμένη Δευτέρα μέχρι το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου.
Tα «Βιβλία στον… τοίχο!» είναι μια έκθεση του εκδοτικού οίκου ΤΟ ΔΟΝΤΙ που λειτουργεί από το 1998 με έδρα την Πάτρα και παρουσιάζει ένα πανόραμα της δράσης του, μέσα από τα εξώφυλλα, τις εκδηλώσεις και τις πρωτοβουλίες της τελευταίας δωδεκαετίας.
Παράλληλα με τη γνωριμία τους με όλα τα βιβλία και τα περιοδικά που έχουν κυκλοφορήσει από το ΔΟΝΤΙ, οι επισκέπτες της έκθεσης θα ενημερώνονται αναλυτικά για τους κύκλους σεμιναρίων που προγραμματίζουν οι εκδόσεις για το φετινό χειμώνα. Θα δίνεται επίσης η δυνατότητα σε κάθε ενδιαφερόμενο να ενημερωθεί για τη διαδικασία έκδοσης ενός βιβλίου, με βάση τις νέες τεχνολογίες στο χώρο του σχεδιασμού και της εκτύπωσης.
Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, τα βιβλία των εκδόσεων ΤΟ ΔΟΝΤΙ θα πωλούνται με ειδική έκπτωση, ενώ θα υπάρχουν και ειδικά πακέτα προσφορών.
Ώρες λειτουργίας της έκθεσης: Δευτέρα, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 7.30 – 10.00, Σάββατο: 11.30 – 14.00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...