Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Παρουσίαση του λευκώματος «Νίκος Αστρινίδης: Ανατολίζοντες Γλυκασμοί»

PianoImage via WikipediaΑφιέρωμα και παρουσίαση του λευκώματος του πιανίστα, μαέστρου, συνθέτη και παιδαγωγού, Νίκου Αστρινίδη, που διακρίθηκε διεθνώς για το έργο του, διοργανώνει η Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη Θεσσαλονίκης.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 22 Νοεμβρίου, στις 7.30 το βράδυ, στο κτίριο της Κεντρικής Δημοτικής Βιβλιοθήκης (Εθνικής Αμύνης 27 - Αλεξ. Σβώλου).

Θα μιλήσουν οι: Δημήτρης Αθανασιάδης, μουσικός - συγγραφέας, πρόεδρος και καθηγητής του Μακεδονικού Ωδείου με θέμα: «Ο Νίκος Αστρινίδης και το έργο του», η Βασιλική Παππά, συγγραφέας - δημοσιογράφος με θέμα: «Παρουσίαση του Λευκώματος Νίκος Αστρινίδης Ανατολίζοντες γλυκασμοί», ο Νικόλαος Παππάς, Δρ Αρχαιολογίας - συγγραφέας με θέμα: «Είπαν για τον Νίκο Αστρινίδη», και συνεργάτες - συνάδελφοι από τη θητεία του ως διευθυντής της Φιλαρμονικής και της Μικτής Χορωδίας του δήμου Θεσσαλονίκης.

Θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα με έργα του Νίκου Αστρινίδη. Συμμετέχουν οι μουσικοί Ευάγγελος Καραφυλλίδης, Γιάννης Σγούρος, Παναγιώτα Τσόκα (πιάνο), Γιάννης Σαββίδης (βιολί) και Γιάννης Νεάγκου (τραγούδι).

Η είσοδος είναι ελεύθερη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...