Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

International Publishers Exhibition Autumn 13

Τριάντα έξι από τους πιο διακεκριμένους ξένους και ελληνικούς εκδοτικούς οίκους αποτελούν φέτος την έκθεση «IP Autumn 13», η οποία πραγματοποιείται στην Αθήνα.


Τα σεμινάρια και η έκθεση θα διεξαχθούν πριν την έναρξη του νέου σχολικού έτους και θα διαρκέσουν δύο ημέρες, Σάββατο και Κυριακή, 7 και 8 Σεπτεμβρίου 2013, 10.00 - 18.00 στο ξενοδοχείο Divani Caravel.

(International Publishers Exhibition 30th Athens - Workshop)

Με πίστη στη δια βίου εκπαίδευση και στην ανάπτυξη δεξιοτήτων που θα βοηθήσουν τους καθηγητές στο έργο τους, θα πραγματοποιηθούν 34 σεμινάρια, εργαστήρια και διδακτικές παρουσιάσεις από γνωστούς ομιλητές και επιμορφωτές καθηγητών. Διακεκριμένοι εκδότες, συγγραφείς και εκπαιδευτές καθηγητών θα δώσουν το στίγμα των ημερών μας.

Ο Κώστας Γρίβας θα παρουσιάσει μεθόδους διδασκαλίας της γραμματικής, ο Malcolm Mann τρόπους για τη διδασκαλία εφήβων και ο Γιώργος Βασιλάκης τον τρόπο προετοιμασίας των μαθητών για τις εξετάσεις. Με το σύνολο των φορέων πιστοποίησης να δίνουν το παρόν, θα είναι ευκαιρία για τους καθηγητές να επιλέξουν την καταλληλότερη πιστοποίηση για τους μαθητές τους. Επίσημοι προσκεκλημένοι η Marisa Constantinides και ο Lindsay Clandfield, οι οποίοι και ειδικεύονται στις διαδικτυακές μεθόδους διδασκαλίας και στην αντιμετώπιση δυσκολιών στην τάξη.

Μετά την επιτυχία της συζήτησης στρογγυλής τραπέζης των εκθέσεων του Απριλίου, δίνουμε ξανά την ευκαιρία στους ιδιοκτήτες φροντιστηρίων να ανταλλάξουν ιδέες για τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν στα σχολεία τους.

Τα θέματα που θα αναλυθούν είναι:

«Αξιώσεις και οι τρόποι είσπραξης διδάκτρων»
«Εκδηλώσεις ενός κέντρου ξένων γλωσσών (ΚΞΓ)» και
«Εύρος των υπηρεσιών που προσφέρει ένα φροντιστήριο στην οικογένεια-πελάτη».
Η συζήτηση θα γίνει την Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου στις 10.30 και θα συντονιστεί από την Irene Stroumba Xanthea, ιδιοκτήτρια ΚΞΓ στον Άγιο Δημήτριο.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα πιο σύγχρονα Αγγλικά, Αραβικά, Γερμανικά, Ισπανικά, Ιταλικά και Κινέζικα βιβλία και μέσα διδασκαλίας. Ακόμη θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν όχι μόνο εκδότες και συγγραφείς αλλά και αντιπροσώπους από εταιρείες προγραμματισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών, κέντρων επιμόρφωσης καθηγητών καθώς και από εξεταστικά κέντρα.

Η είσοδος στην IPE, το μεγαλύτερο γεγονός στην ξενόγλωσση εκπαίδευση στην Ελλάδα, είναι ελεύθερη για καθηγητές ξένων γλωσσών από φροντιστήρια, ιδιωτικά και δημόσια σχολεία, καθώς και για ακαδημαϊκούς και φοιτητές από τα Τ.Ε.Ι. και πανεπιστήμια.

Λεπτομερές πρόγραμμα:

βρίσκεται στο www.ip-exhibitions.eu ή
διατίθεται δωρεάν στο γραφείο δεξιώσεων του ξενοδοχείου Divani Caravel, Λεωφόρος Βασ. Αλεξάνδρου 2, Αθήνα
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...