Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Εκποίηση -Παζάρι βιβλίου για πρώτη φορά στην Κρήτη

 Από 15 Σεπτεμβρίου έως 13 Οκτωβρίου 2013

 
Η μεγαλύτερη και πιο οργανωμένη εκποίηση βιβλίου του Σωματείου Εκδοτών, για πρώτη φορά στο Ηράκλειο της Κρήτης, στο Εμπορικό κέντρο TALOS PLAZA.

Το Επαγγελματικό Σωματείο Εκδοτών - Βιβλιοπωλών Ελλάδος (Ε.Σ.Ε.Β.Ε.) μετά από μια σειρά επιτυχημένων εκποιήσεων βιβλίου σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Ξάνθη διοργανώνει με την συμμετοχή 100 εκδοτικών οίκων την εκποίηση βιβλίου για πρώτη φορά στο Ηράκλειο της Κρήτης, στο Εμπορικό κέντρο TALOS PLAZA.

Και σε αυτή την εκποίηση πωλούνται βιβλία που έχουν εκδοθεί τουλάχιστον πέντε χρόνια πριν και που κατά κανόνα δεν βρίσκονται πλέον στα ράφια των βιβλιοπωλείων με τιμή έκπτωσης τουλάχιστον 70% η και περισσότερο, σε σχέση με την αρχική τιμή που είχαν στα βιβλιοπωλεία.

Τα βιβλία της τελευταίας πενταετίας το κοινό μπορεί να τα προμηθευτεί από τα βιβλιοπωλεία της πόλης, όπως και όλα τα σχολικά του είδη.

Όλα τα βιβλία διαθέτουν αυτοκόλλητη ετικέτα barcode με την τελική τιμή πώλησης στην εκποίηση ώστε το κοινό να βλέπει την τιμή που αγοράζει το κάθε βιβλίο.

Βιβλία όλων των κατηγοριών για όλες τις ηλικίες.
Λογοτεχνία κλασσική και μοντέρνα, ελληνική και ξένη, ποίηση, παιδική λογοτεχνία αλλά και εικονογραφημένα, κόμικς, άλμπουμ, λευκώματα, βιβλία για μαγειρική, για το αυτοκίνητο. Βιβλία ιστορικά, κοινωνιολογίας, ψυχολογίας, πολιτικά αλλά και οικονομίας. Βιβλία για κάθε ηλικία βιβλία ΟΛΩΝ των κατηγοριών.

Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός στο ποσό ή στην ποσότητα αγοράς. Μπορεί να αγοράσει κανείς και ένα μόνο βιβλίο με 0,50 λεπτά.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.
Ώρες λειτουργίας:
Καθημερινά Σάββατα & Κυριακές από τις 10 το πρωί έως 10 το βράδυ.

Περισσότερες πληροφορίες:
www.esebe.grinfo@esebe.gr

Εμπορικό Κέντρο TALOS PLAZA
Σοφοκλή Βενιζέλου Μίνωος & Πελασγών -
τηλέφωνο 2810 255555
www.talosplaza.gr

Το εμπορικό κέντρο βρίσκεται στην βορειοδυτική πλευρά της πόλης του Ηρακλείου επί της παραλιακής λεωφόρου εύκολα προσβάσιμο με όλα τα μέσα μεταφοράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...