Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

ΝΤΙΝΟΥ ΚΟΥΜΠΑΤΗ "ΣΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ"

ΝΕΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ


Πρόκειται για ένα αφήγημα, μέσα από το οποίο αποκαλύπτονται τα πραγματικά αίτια και αιτιατά της καταστροφής της Σμύρνης, η οποία στοίχισε την απώλεια εθνικού πληθυσμού, εθνικού πλούτου και εθνικής κυριαρχίας. Οι ρόλοι των Συμμάχων, του Βασιλέως,του Βενιζέλου, του Πλαστήρα, του Στεργιάδη, του Κεμάλ Ατατούρκ, του Μητροπολίτου Χρυσοστόμου, και όλων των όσων ενέχονται ευμενώς ή δυσμενώς στην εθνική τραγωδία σε βάρος των Ελλήνων.

Μία συγκλονιστική ιστορία μίας ευγενούς οικογένειας που έζησε την κατάληψη της Κρήτης από τους Τούρκους, βρήκε καταφύγιο στην Μικρά Ασία, δημιουργήθηκε στη Σμύρνη και έθαψε εκεί όνειρα και ανθρώπους της!

Το βιβλίο αυτό, αποτελεί μία ολοκληρωμένη ιστορία, μέσα από ένα κύκλο άλλων ιστοριών εκ των οποίων το μυθιστόρημα "Αγαπημένο μου Αϊβαλί" του Ντίνου Κουμπάτη, και πάλι από τις εκδόσεις "ΨΥΧΟΓΙΟΣ", έγινε best-seller το 2006 και επανακυκλοφορεί, ταυτόχρονα με το νέο βιβλίο του συγγραφέα "Στις φλόγες της Σμύρνης".

Σε όλα τα Βιβλιοπωλεία και σε e-book.

ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ του νέου βιβλίου θα γίνει στις 27 Νοεμβρίου στο Βιβλιοπωλείο "ΙΑΝΟΣ", Σταδίου 24 - Αθήνα, ώρα 8 το βράδυ.

Το Σάββατο, 9 Νοεμβρίου, ο Ντίνος Κουμπάτης είναι προσκεκλημένος του δημοσιογράφου Γιάννη Γαβρίλη, στις 12 το μεσημέρι και στο διαδικτυακό ραδιόφωνο «Kyxreas» (www.kyxreas.gr ) , όπου και θα μιλήσει διεξοδικά για το νέο του βιβλίο «Στις φλόγες της Σμύρνης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...