Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Ηράκλειο: Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου, στις 2 Απριλίου, το Μουσείο Νίκου Καζαντζάκη διοργανώνει για μικρούς και μεγάλους αναγνώστες εκδήλωση αφιερωμένη στον μαγικό κόσμο του παιδικού βιβλίου...
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 3 Απριλίου, 2011, στη Μυρτιά Ηρακλείου, στις 11.00. Το πρώτο μέρος της εκδήλωσης θα είναι αφιερωμένο στον Νίκο Καζαντζάκη, ως μεταφραστή και διασκευαστή παιδικών και εφηβικών βιβλίων.
Στο δεύτερο μέρος, τα παιδιά θα συνομιλήσουν με τη συγγραφέα παιδικών και εφηβικών βιβλίων, Λίτσα Ψαραύτη. Τη ζωή και το έργο τής πολυβραβευμένης συγγραφέως θα παρουσιάσουν οι μαθητές της Γ΄ τάξης του Δημοτικού Σχολείου Κουνάβων.

Παράλληλα, στον χώρο της Μόνιμης Έκθεσης του Μουσείου θα πραγματοποιηθεί καλλιτεχνικό εργαστήριο κατασκευής και εικονογράφησης βιβλίου για παιδιά δημοτικού. Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί και από Έκθεση Βιβλίου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη των γραφείων Πολιτιστικών Θεμάτων των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ηρακλείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...