Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Στη διάθεση του κοινού ανανεωμένη η 6η έκδοση του νέου Whο is Who στην Ελλάδα

Ξεκίνησε να διανέμεται στο κοινό, ανανεωμένη και εντελώς διαφορετική από κάθε άλλη φορά, η 6η έκδοση του νέου Whο is Who στην Ελλάδα με καταγεγραμμένα πάνω από 5000 βιογραφικά προσωπικοτήτων από διάφορους επαγγελματικούς κλάδους . Σπάνιες ειδήσεις, μαρτυρίες άγνωστες μέχρι σήμερα, κοσμούν τις σελίδες του.

Σε αυτή την έκδοση περιλαμβάνονται εισηγήσεις ακαδημαϊκών, επιστημόνων και ιστορικών επισημαίνοντας για πρώτη φορά, τη σημασία τη σημαντικότητα και το ρόλο του who is who ως ιστορικό αρχείο στη κοινωνία. Για το έργο αυτό μιλούν: Χρήστος Γιανναράς, Μαργαρίτα Δρίτσα, Αρχ. Νικολάου Χ. Ιωαννίδη, Δημήτρης Κανελλόπουλος, Άννα Κελεσίδου, Θαλής Π. Κουτούπης, Μελέτης Μελετόπουλος, Εμμανουήλ Μικρoγιαννάκης, Μουτσόπουλος Ευάγγελος, Λίνος Γ.Μπενάκης, Μαρία Νεγρεπόντη – Δελιβάνη, Φώτης Παπαθανασίου, Άννα Παπαμιχαήλ – Κουτρούμπα, Στέλιος Ράμφος, Κωνσταντίνος Ρίζος, Μιχαήλ Σακελλαρίου, Ειρήνη Σταματούδη.

Ακαδημαϊκοί, ιατροί, πολιτικοί, επιχειρηματίες καλλιτέχνες κ.ά. μιλούν για τη ζωή και το έργο τους. Το νέο Who is Who στην Ελλάδα, καταγράφει μοναδικά και ανεπανάληπτα ιστορικά ντοκουμέντα και επιτεύγματα από σημαντικές εν ζωή προσωπικότητες στο χώρο τους. Πρόκειται για μια συλλεκτική έκδοση χρήσιμη για κάθε επαγγελματία στο χώρο του και έναν οδηγό με σπάνια στοιχεία για κάθε ερευνητή που αξίζει κανείς να τον έχει στη βιβλιοθήκη του. Αναμφισβήτητα είναι ένα σημαντικό επικοινωνιακό εργαλείο. Ηλεκτρονική διεύθυνση www.whoiswho.gr

Όλα τα μέλη έχουν πρόσβαση στην ηλεκτρονική βάση δεδομένων και μπορούν να ενημερωθούν για τις δραστηριότητες νέων και παλαιότερων μελών. Η διανομή γίνεται καθημερινώς από τα κεντρικά γραφεία που βρίσκονται στην οδό Μέρλιν 11, 10671 Κολωνάκι – Αθήνα και στο τηλέφωνο 210 6017915 Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: office@whoiswho.gr

Ο κάθε ενδιαφερόμενος που επιθυμεί να αποκτήσει το νέο τόμο WHO IS WHO, των εκδόσεων Ηϋbner μπορεί να απευθυνθεί στην παραπάνω διεύθυνση του Γραφείου. Διατίθεται σε άριστης ποιότητας δέρμα στο δέσιμο και χρύσωμα στο εξώφυλλο καθώς και σε λινόδετη μορφή.

Το νέο Who is Who των εκδόσεων Ηϋbner υπάρχει στον Ελλαδικό χώρο εδώ και 6 έτη και λειτουργεί με Γενικό Διευθυντή τον Δημήτρη Γκόρη, ο οποίος έχει και τα δικαιώματα franchise. Το γραφείο του WHO IS WHO που λειτουργεί σε πολλές χώρες της Ευρώπης, διαθέτει ευρύ δίκτυο συνεργατών – συντακτών που έρχονται σε προσωπική επαφή με κάθε βιογραφούμενη προσωπικότητα γι’ αυτό και όλα τα στοιχεία θεωρούνται καλά τεκμηριωμένα και άκρως αξιόπιστα.

Αναζητήστε μας και στο facebook (WhoisWhoGreece) και στο www.livestream.com/whoiswhogreece

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...