Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

Do you St. Tropez?

Της Βιβής Νεοφωτίστου

Καλοκαιρινές διακοπές. Αυτή η αίσθηση σε πλημμυρίζει, όταν ακούς να μιλάνε για το Σαιν Τροπέ. Αν και ο Καρλ Λάγκερφελντ δεν σκεφτόταν μόνο αυτό, όταν σκηνοθετούσε το νέο του φιλμ για την Chanel με τίτλο "Remember Now". Για τον Καρλ Λαγκερφελντ το Σαιν Τροπέ δεν είναι τίποτα χωρίς τους ανθρώπους που το βάλανε στον χάρτη του Jet-Set, τον Μικ και την Μπιάνκα  Τζάγκερ, την Τζέιν Μπίρκιν και την Μπριζίτ Μπαρντό, αλλά και όλο τον όμορφο κόσμο που ακολούθησε.
Κι αυτοί είναι που, κατά κάποιο τρόπο, πρωταγωνιστούν στο φιλμ που διαρκεί δεκαπέντε χορταστικά λεπτά τα οποία συνόδευσαν τη νέα συλλογή της Chanel Paris - Saint Tropez, που αναφέρεται στην επόμενη άνοιξη και η οποία παρουσιάστηκε στο κοσμοπολίτικο λιμάνι της μεσογειακής γαλλικής κωμόπολης.
Το "Remember Now", που μετά το Σαιν Τροπέ έφτασε και στις Κάννες για ένα επιπλέον πάρτυ, τα έχει όλα: νοσταλγία των 60’ς, νιάτα των 00’ς,  μουσική του τότε και του τώρα και μερικές από τις αγαπημένες μούσες του σχεδιαστή, Freja, Karoline, Leigh…
Αν και στοιχηματίζουμε, ότι από το φιλμ θα συγκρατήσετε κυρίως την Elisa Sednaoui, την νεαρή πανέμορφη ηθοποιό από το Κάϊρο με την βραχνή φωνή, που προκαλεί ακόμα και ντυμένη –πάντα βέβαια με Chanel.
Για όσους δεν είναι αρκετά τα 15 λεπτά του φιλμ (http://www.youtube.com/watch?v=spN37R-eUGw), μπορούν να αναζητήσουν το βιβλίο "In the spirit of St.Tropez" από τις εκδόσεις Assouline.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...