Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Διαδρομές με πυξίδα την Βιβλιοθήκη Λιβαδειάς

Την Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012 και ώρα 10.00 πμ τα παιδιά της Λειβαδιάς θα έχουν την ευκαιρία μέσα από το παιχνίδι "Τα μονοπάτια των βιβλίων" να γνωρίσουν τα καινούρια βιβλία της Βιβλιοθήκης, που ήταν η αφορμή για τις καλοκαιρινές εκδηλώσεις «Διαδρομές με πυξίδα τη Βιβλιοθήκη» στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος Future Library.

Εμψυχώτρια θα είναι η εκπαιδευτικός Χαρά Χαρχαρίδου. Για παιδιά: 6-12 ετών. Με προεγγραφή, στην Αίθουσα εκδηλώσεων (3ος όροφος).

Τη Δευτέρα, 2 Ιουλίου, 27 παιδιά άφησαν ελεύθερη τη φαντασία τους και με εμψυχώτριες τη Μάρω και τη Θεώνη έφτιαξαν το «ημερολόγιο πρόγραμμα της καλοκαιρινής εκστρατείας» για τις 27 καλοκαιρινές εκδηλώσεις της Βιβλιοθήκης Λιβαδειάς με το δικό τους μοναδικό τρόπο!

Την Τρίτη, 3 Ιουλίου, η Τίνα έδειξε στα παιδιά με πολύ απλούς τρόπους την αξία της Φυσικής στην καθημερινή μας ζωή, κάνοντας «Πειράματα με τον ηλεκτρισμό».

Τα 17 παιδιά δημιούργησαν δυο υπέροχες όλο δικές τους κατασκευές: έναν φωτεινό παντογνώστη και ένα φωτιστικό!

Η ανταπόκριση και ο ενθουσιασμός τους ήταν τόσος που κατάφεραν να ολοκληρώσουν τις κατασκευές τους μέσα σε μιάμισυ ώρα! Και έτσι είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν κάνοντας πειράματα και με το νερό!

Η Βιβλιοθήκη Λιβαδειάς ευχαριστεί θερμά τις εμψυχώτριες Μάρω Ρόδη, Θεανώ Χαλιώτη, Τίνα Νάντσου, και τις εθελόντριες Μαρία Παπαλουκά, Μαρία Ζαχαριάδου για τη συμβολή τους στην πραγματοποίηση των εκδηλώσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...