Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Bazaar βιβλίου στο Μοναστηράκι

Bazaar βιβλίου πραγματοποιείται μέχρι και το Σάββατο 21 Σεπτέμβρη στον πολυχώρο τον Εκδόσεων Κέρκυρα (Βλαχάβα 6-8, μετρό Μοναστηράκι, πολυχώρος Eco Zone) στα πλαίσια των εορτασμών για τα 80 χρόνια του ιστορικού περιοδικού Οικονομική Επιθεώρηση. 


Παράλληλα πραγματοποιείται και έκθεση που παρουσιάζει συνοπτικά την ιστορία της Επιθεώρησης και της ελληνικής οικονομίας από τα χρόνια του μεσοπολέμου. 

Οι επισκέπτες μπορούν να προμηθευτούν βιβλία για την ελληνική οικονομία και επιχειρηματικότητα, τις ελληνικές εκδόσεις των τίτλων του περιοδικού Economist, εγχειρίδια για την έναρξη επιχειρήσεων, την διαχείριση των προσωπικών τους οικονομικών, την κατανόηση ισολογισμών και οικονομικών εννοιών, αλλά και πολυτελή λευκώματα για τη ζωή και το έργο σημαντικών Ελλήνων όπως ο Μίκης Θεοδωράκης και η Μελίνα Μερκούρη.

Μπορούν επίσης να επιλέξουν ως αναμνηστικά συλλεκτικά τεύχη του περιοδικού από περασμένες δεκαετίες ενώ οι Εκδόσεις Κέρκυρα υπόσχονται δώρα έκπληξη.

Bazaar και έκθεση αποτελούν τις πρώτες από μια σειρά εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν την 80η χρονιά της έκδοσης του περιοδικού, του μακροβιότερου για την ελληνική οικονομία, που ξεκίνησε την πορεία του το 1934 ως Βιομηχανική Επιθεώρηση και ακολουθώντας τα χνάρια της χώρας μετονομάστηκε τη δεκαετία του 1990 σε Οικονομική Επιθεώρηση. Από τις σελίδες του έχει περάσει σύσσωμος ο κόσμος της ελληνικής οικονομίας και επιχειρηματικότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...