Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Έκθεση βιβλίου Aρτινών συγγραφέων στην 1η Πανελλήνια Έκθεση

Κατά τη διάρκεια της 1ης Πανελλήνιας Έκθεσης στο χώρο της εμποροπανήγυρης, πραγματοποιήθηκε έκθεση βιβλίου Aρτινών συγγραφέων στο περίπτερο του Δήμου Αρταίων. 

Οι επισκέπτες του περιπτέρου, είχαν τη δυνατότητα να δηλώσουν συμμετοχή για την κλήρωση των βιβλίων. Η επισκεψιμότητα της έκθεσης βιβλίου ήταν μεγάλη, το ίδιο και οι συμμετοχές στην κλήρωση, η οποία πραγματοποιήθηκε, σήμερα 7 Οκτωβρίου στο Δημαρχείο της Άρτας.

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κύριος Κέφης Δημήτριος μετά το τέλος της κλήρωσης  δήλωσε: «Η έκθεση βιβλίου σημείωσε μεγάλη επιτυχία και είχε ως στόχο την παρουσίαση των αρτινών συγγραφέων και λογοτεχνών. Ευχαριστούμε πολύ τους αρτινούς συγγραφείς για την συμμετοχή τους και για την ευγενική προσφορά βιβλίων τους ή βιβλίων συγγενικών τους προσώπων. Με την κίνησή τους αυτή συνέβαλαν στην  προβολή και τη διάδοση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, μέρος της οποίας είναι και το συγγραφικό τους έργο.»

Οι τυχεροί της κλήρωσης θα λάβουν έργα των: Χρυσάνθη Αντωνίου , Δημήτρης Βλαχοπάνος , Κώστας Τσιλιγιάννης , Βασίλης Γκογκάκης  , Ελπιδοφόρος Ιντζέμπελης , Δόμνα Βρατσίστα , Σπύρος Νεραϊδιώτης , Αριστείδης Σχισμένος , Ευθύμιος Σακκάς , Νίκος Καραβασίλης  , Σωτήρης Ζυγούρης , Νικόλαος Πανέλης, Γιάννης Παπακώστας , πρωτοπρεσβύτερος Νικολάο ςΚίτσος, Τάκης Βαφιάς καθώς και βιβλία των εκδόσεων του Μ/Φ  Συλλόγου Σκουφάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...