Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

Το βιβλίο "Οι Άγιοι της Αιτωλοακαρνανίας" παρουσιάστηκε στη Ναύπακτο


Το βιβλίο του καθηγητή κ Χρήστου Σιάσου με τίτλο «ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΤΗΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ» παρουσιάστηκε στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου στην πόλη της Ναυπάκτου το Σάββατο 5 Ιουνίου 2010.

Την παρουσίαση άνοιξε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ.κ. Ιερόθεος, ο οποίος εξήρε την πρωτοβουλία αυτήν του κ. Σιάσου να ασχοληθεί με την καταγραφή των Αγίων του νομού μας.

Ομιλητές ήταν ο πρωτ. π. Γεώργιος Παπαβαρνάβας ο οποίος αναφέρθηκε αναλυτικά στους Αγίους Μάρτυρες της εκκλησίας μας, ο αρχ. π. Πλύκαρπος Θεοφάνης ο οποίος παρουσίασε την εκκλησιαστική ιστορία και Αγιολογία της Ναυπάκτου και ο πρώην νομάρχης κ. Γεράσιμος Κουταβάς, ο οποίος έκανε μία συνοπτική θεώρηση του εν λόγω βιβλίου.

Την παρουσίαση έκλεισε ο συγγραφέας ο οποίος αφού ευχαρίστησε τον Σεβασμιότατο κ. Ιερόθεο και τον Νομάρχη Αιτωλοακαρνανίας κ. Θύμιο Σώκο για την πολύτιμη βοήθειά τους, τους υπόλοιπους συνομιλητές και τους παρευρισκομένους, αναφέρθηκε στην πολυετή προσπάθειά του για την ολοκλήρωση αυτού του βιβλίου.

(Πηγή: Messolonghi News)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...