Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

Γιώργου Πιπερόπουλου "Φυγάδες στο πρωινό του κόσμου"

Κυκλοφόρησε το νέο  μυθιστόρημα του Γιώργου Πιπερόπουλου "Φυγάδες στο πρωινό του  κόσμου" 


Έξι πρόσωπα, ένα ταξίδι αναψυχής, μία απίστευτη  περιπέτεια, που θα οδηγήσει τους ήρωες  στα όρια της αντοχής  τους.  Ένα βιβλίο που κόβει  την ανάσα… 
Το ταξίδι στο Μπαλί είχε προγραμματιστεί μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια. Όλοι ήταν αποφασισμένοι να ξεκουραστούν και να διασκεδάσουν, αφήνοντας πίσω τους τα βάρη της καθημερινότητας. Έξι άνθρωποι, τρεις άντρες και τρεις γυναίκες, έξι εντελώς διαφορετικοί χαρακτήρες, για είκοσι μέρες σε έναν επίγειο παράδεισο.
Όμως το όνειρο των ιδανικών διακοπών θα μετατραπεί στον πιο τρομερό εφιάλτη, αφού η  δυσοίωνη προφητεία μιας ντόπιας  θα βγει αληθινή.
Αντιμετωπίζοντας  κάτω από απρόβλεπτες συνθήκες τη δίψα και την ασιτία, θα κοιτάξουν καταπρόσωπο όχι μόνο το τέλος που έρχεται, αλλά και τον ίδιο τους τον εαυτό. Και τότε, χωρίς να κρύβονται πίσω από το ρόλο που υποδύονταν τόσα χρόνια, θα συνειδητοποιήσουν ότι ήταν φυγάδες απ’ όσα ποτέ τους δεν πρόφταιναν να δουν μέσα τους, ώστε να τα βάλουν και στη ζωή τους.  
 
Λίγα  λόγια για το συγγραφέα:
Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας. Ο Γιώργος Πιπερόπουλος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καλλιθέα, Αθήνα. Εργαζόμενος ως ιπτάμενος φροντιστής στην Ολυμπιακή, ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο αλλά ασχολήθηκε και με το συνδικαλισμό και υπήρξε μέλος της συντακτικής και ιδρυτικής επιτροπής της πρώτης συνδικαλιστικής εφημερίδας Αναταράξεις. Από το 1996, παραιτούμενος από κάθε είδους “δουλειά”, ζει σε ένα βουνό, κοντά στο Λαύριο. Αρχές του 2007 υλοποίησε την ιδέα του για τη δημιουργία του πρώτου site (www.Diavasame.gr) στη χώρα μας με τακτικές κριτικές βιβλίων. Συντάκτης και Administrator ο ίδιος, μαζί με τους συνεργάτες του, παρουσιάζουν 9 κριτικές βιβλίων κάθε 15 ημέρες.
Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας. Το προηγούμενο βιβλίο του, Το Πρώτο Μάτι, κυκλοφορεί από την Εμπειρία Εκδοτική.

Λ.Τ.: 15,90€ Σειρά: Σταθμός
Σελίδες: 272
Διαστάσεις:  14x20,5 cm
ISBN: 978-960-417-296-2
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...