Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Ηράκλειο - Χιλιάδες οι αναγνώστες στην εκποίηση βιβλίου

Μεγάλη αποδοχή από το κοινό έχει η έκθεση εκποίησης βιβλίου


Χιλιάδες κόσμου και στο Ηράκλειο έχουν αγκαλιάσει τη διαφορετική έκθεση εκποίησης βιβλίου που πραγματοποιείται εδώ και μία εβδομάδα στο Εμπορικό Κέντρο Talos Plaza.

Πρόκειται για την μεγαλύτερη και πιο οργανωμένη έκθεση εκποίησης βιβλίου, την οποία πραγματοποιεί το Επαγγελματικό Σωματείο Εκδοτών – Βιβλιοπωλών Ελλάδας για πρώτη φορά στην Κρήτη.

Αντίστοιχες εκθέσεις εκποίησης βιβλίου έχουν πραγματοποιηθεί με τεράστια επιτυχία ήδη σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Ξάνθη. Στις εκθέσεις εκποίησης βιβλίου συμμετέχουν 100 διαφορετικοί εκδοτικοί οίκοι. Στην εκποίηση, που έχει αρχίσει να γίνεται θεσμός για όλη την Ελλάδα, πωλούνται βιβλία που έχουν εκδοθεί τουλάχιστον πέντε χρόνια πριν και που κατά κανόνα δεν βρίσκονται πλέον στα ράφια των βιβλιοπωλείων. Η τιμή έκπτωσης τους είναι τουλάχιστον 70 %, σε σχέση με την αρχική τιμή που είχαν στα βιβλιοπωλεία.

Τα βιβλία της τελευταίας πενταετίας το κοινό μπορεί να τα προμηθευτεί από τα βιβλιοπωλεία της πόλης. Όλα τα βιβλία πριν εκτεθούν προς πώληση ελέγχονται σχολαστικά από το Σωματείο ώστε να τηρούν τους κανόνες της έκδοσης πριν πέντε έτη και της τιμής εκποίησης.

Η έκθεση λειτουργεί καθημερινά και τα Σαββατοκύριακα από τις 10.00 το πρωί ως και τις 10.00 το βράδυ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...